Ombygning

Når et arbejde på boligen går videre end almindelig vedligeholdelse, kan man tale om egentlig renovering. Når en bygningsdel er så nedslidt, at det ikke længere kan betale sig at reparere og vedligeholde den, er det tid til at renovere den med udskiftning eller gennemgribende istandsættelse.

Uanset om det er en stor eller lille ombygning kan vi hjælpe. Vi kommer gerne med forslag til indretning og hvordan ombygningen bedst tager sig ud. Hvis køkkenet er modent til udskiftning, er det måske tid til at overveje, om du samtidig skal lave nogle tiltrængte ændringer i vægge og rumfordelingen, som vil gøre boligen mere brugbar i forhold til dine behov. Er taget modent til udskiftning, er det måske nu, du skal overveje muligheden for at etablere beboelse i loftsrummet.

Under alle omstændigheder er det vigtigt, at du overvejer mulighederne grundigt og tænker langsigtet og i helheder. Du bør tage energirenovering af boligen med i dine overvejelser, så du kan spare på varmebudgettet – også selvom energirenovering ikke er lovpligtigt i dit aktuelle projekt.

Kontakt os med dine ønsker og idéer – så tager vi en god snak om den løsning der passer bedst til din bolig.

ombyging